Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

23/09/2020 Ν. Ηλιόπουλος: «Στο όριο απώλειας ελέγχου η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Άμεση επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ πριν να είναι αργά»

 

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία 

στο ρ/στ. Alpha 98.9 FM


«Βρισκόμαστε στο όριο απώλειας ελέγχου», τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «στην Αττική, υπάρχουν καθημερινά μόλις 20 έως 40 κρεβάτια ΜΕΘ διαθέσιμα».

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα:«Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και αγώνα»

 

«Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και αγώνα»

Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί. Εφτά χρόνια από την ημέρα που μια παρακρατική ομάδα στυγερών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, με πολιτική καθοδήγηση, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 34χρονο Παύλο, ακριβώς επειδή ενοχλούσε με την αντιφασιστική και ανθρωπιστική δράση του.


Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο 24ο Συνέδριο του Economist. (Λαγονήσι, 15.09.2020)

 


Παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο 24ο Συνέδριο του Economist. (Λαγονήσι, 15.09.2020)

 


ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...... ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

 

                 

                                                              

                                                                                  Λαμία 14 Σεπτεμβρίου 2020


Μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας 

του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, υπό τις δεδομένες υγειονομικές και κοινωνικές συνθήκες, έχει προσλάβει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Το ζήτημα υπερβαίνει τις συνήθεις διαστάσεις τις πολιτικής διαχείρισης μιας δημόσιας / κοινωνικής λειτουργίας.

Οφείλουμε, ιδιαίτερα σήμερα, να επισημάνουμε τις ανησυχίες  που διαπερνούν την κοινωνία μας. 


Από την Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της 23 Ιουλίου 2020 στη Λαμία

 


Από την Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε  την Τρίτη 23 Ιουλίου 2020 στη Λαμία η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με θέμα:  «Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία σε κρίση –  Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία «Καράβι» μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο Λαμίας, με ομιλητές τον πρώην υπουργό Οικονομικών και Τομεάρχη Οικονομικών του  ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο  του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την Αριστερά 

για να βελτιώσουν τη ζωή τους»