Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πολιτική εκδήλωση με τίτλο "Η απάτη των "Αρίστων" αποκαλύπτεται. Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας - Υπερασπιζόμαστε την κοινωνία"

Αξίζει τον κόπο να αφιερώσει κανείς λίγο από τον χρόνο του, έστω και τμηματικά, ώστε να παρακολουθήσει την ομιλία του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τα επτά βίντεο που προηγήθηκαν, στη μεγαλειώδη κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδόμησε την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τους τελευταίους 7 μήνες.

Από το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας.


"Δεν αρκεί να θυμώνουμε. Δεν φτάνει να γκρινιάζουμε. Δεν αρκεί να εκδηλώνουμε την πικρία μας για την πορεία που ανακόπηκε με τις πιο ανήθικες μεθόδους", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: "Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης. Ήρθε η ώρα να δράσουμε με τα όπλα που η δημοκρατία μας παρέχει".



"Είμαστε όλες και όλοι εδώ για να στείλουμε σήμα αντίστασης και αγώνα. Για να μιλήσουμε ξανά για την προοπτική και το όραμα που χρειάζεται η χώρα. Γιατί πληρώνουμε ήδη ακριβά την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε, όχι με τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τις σημαίες της πατρίδας που αξίζουμε. Της κοινωνίας που αξίζουμε. Της δικαιοσύνης που αξίζουμε. Της δημοκρατίας που αξίζουμε." Αλ. Τσίπρας 22/02/2020



"Να κάνουμε τη σημερινή μας μεγάλη συγκέντρωση αφετηρία μιας δημοκρατικής, μαχητικής, λαϊκής πορείας. Δύσκολης, αλλά αναγκαίας. Για το σήμερα της αποτροπής. Για το αύριο της ανατροπής." Αλ. Τσίπρας 22/02/2020


"Δεν θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος, τη πρώτη κατοικία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, στις ορέξεις των «αρίστων», των διαπλεκόμενων, των βαρόνων, των ολιγαρχών, των παρασιτικών κυκλωμάτων που επέστρεψαν" Αλ. Τσίπρας 22/02/2020

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης:




Τα επτά βίντεο που αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ

Ακολουθούν τα επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ», τα οποία άνοιξαν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Tae Kwon Do του Φαλήρου πριν την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. 

Πρώτοι με διαφθορά



Στις 7 Ιουλίου τα “δικά μας παιδιά” επέστρεψαν στην εξουσία. Οι “Άριστοι” έρχονται και πάλι πρώτοι... με διαφθορά!

Ήταν κάποτε ένας μισθός



Ήταν κάποτε ένας μισθός, μία σύνταξη, ένα μέρισμα, ένα διαμέρισμα...

O πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές



Ο πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές. Επί επτά μήνες δεν κάθεται στιγμή στο γραφείο του. Ταξιδεύει συνεχώς... για το καλό της χώρας.

Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα



Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα μπορείς να γκρεμίσεις κάτι που χτιζόταν επί χρόνια. Μέσα σε επτά μήνες, το κοινωνικό κράτος κατεδαφίζεται.

Νιώθεις ασφαλής τώρα;



Νιώθεις ασφαλής τώρα; Που τελειώνει ο μύθος της ασφάλειας και που ξεκινά η αλήθεια του κράτους καταστολής;

Για ψυκτικός καλός είσαι



Για ψυκτικός καλός είσαι. Είσαι νέος; Τόσο το χειρότερο.

Εσύ το πίστεψες;



Εσύ το πίστεψες; Με fake news αντιπολιτεύτηκαν, με fake news εκλέχθηκαν, με fake news κυβερνούν.
Δεν χωράνε όλα σε ένα μόνο βίντεο, επιλέξαμε λοιπόν τα best of της μεγάλης απάτης των “αρίστων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: