Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ



Από την πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας και της Οργάνωση Μελών Λαμίας με την Ε. Αχτσιόγλου και τον Δ. Χατζησωκράτη στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο.
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου η πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της Οργάνωσης Μελών Λαμίας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ανασυγκρότησή του και τη δημιουργία του προοδευτικού, κοινωνικού και πολιτικού μετώπου που θα αντιπαρατεθεί με τις δυνάμεις της συντηρητικής δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού με στόχο την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προόδου.

 
Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ήταν η Έφη Αχτσιόγλου, πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας.
Καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και συντόνισε ο συντονιστής της Οργάνωσης μελών Λαμίας Κώστας Γιώτας.
Την εκδήλωση άνοιξε απευθύνοντας χαιρετισμό ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας Βαγγέλης Σακελλάρης, θέτοντας παράλληλα και το πλαίσιό των δραστηριοτήτων της Ν.Ε Φθιώτιδας για το επόμενο διάστημα.
Απηύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ιωάννης Σαρακιώτης.
Πήραν μέρος οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας, Αποστόλης Καραναστάσης ,Θανάσης Μιχελής, μέλη, φίλοι και πολίτες της πόλης μας.

 
 

Συνδετικό ιστό των ομιλιών αποτέλεσε:
• η παρουσίαση των θέσεων του κόμματος για τα κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας έχοντας ως βασικό στοιχείο την τεκμηρίωση της « επιχείρησης παλινόρθωσης ενός συστήματος εξουσίας με σχέδιο απόλυτου ελέγχου όλων των θεσμών» από μέρους της Ν.Δ.
• η αναγκαιότητα της αντιστοίχησης της κοινωνικής δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ με την οργανωτική του δυναμική και την παρουσία του στις τοπικές κοινωνίες,
• το κάλεσμα για συστράτευση και συμπόρευση των αριστερών , προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών στη μεγάλη προσπάθεια της ανασυγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία.
• η δημιουργία του μεγάλου δημοκρατικού – προοδευτικού μετώπου ως ανάχωμα στην επιδρομή της νεοφιλελεύθερης επέλασης της σημερινής κυβέρνησης, με στόχο και όραμα την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προόδου, το σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία
 
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Πήραν το λόγο αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι μέσα από τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους κατάθεσαν τη γνώμη, την άποψη , τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους για σημαντικά ζητήματα στη συζήτηση προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

 















Δεν υπάρχουν σχόλια: