Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Παρουσίαση Ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ - Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου 24/06/2019

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πλατεία Ελευθερίας αριθ 8 (Ισόγειο πρώην PEOPLE) στις 8:30 το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019.



Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Σακελλάρης Βαγγέλης ο οποίος παρέθεσε στοιχεία μέσα από ένα σύντομο χρονικό σημαντικών σταθμών της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης και  σημείωσε πως «Τον Αύγουστο του 2018 βγήκαμε από τα μνημόνια. Το κράτος έχει σήμερα πάνω από 25 δις ταμειακό απόθεμα καταγράφοντας τον τρίτο συνεχή χρόνο ανάπτυξης και μάλιστα με μεγαλύτερη ανάπτυξη από τις περισσότερες χώρες της Ευρωζώνης.»




Επεσήμανε ότι : «Η Αριστερά άντεξε και κατάφερε να πετύχει νίκες για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία με σημαντικά αποτελέσματα:

• Ανασυγκρότησε το κοινωνικό κράτος

• Στήριξε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους και τους αγρότες

• Ενδυνάμωσε τα δημοκρατικά δικαιώματα και έφερε τομές στο κράτος και στους θεσμούς.»
Τόνισε επίσης πως «το  αποτέλεσμα είναι σήμερα γνωστό. Η Ελλάδα που ανασαίνει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, έχει περάσει τον κάβο των μνημονίων και δίνει τη μάχη των εκλογών με όπλο  ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προγραμματικών δεσμεύσεων για την περίοδο του 2019-2023 στηριγμένο σε 4 πυλώνες. 

1ος πυλώνας:  νέες και ποιοτικές δουλειές με αυξημένους μισθούς
2ος πυλώνας: ανάπτυξη για όλους  - αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής-δικαιότερη φορολογία
3ος πυλώνας:  αλληλεγγύη και ασφάλεια για την κοινωνία
4ος πυλώνας: δημοκρατικό και αποτελεσματικό κράτος» 


Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Φθιώτιδας, οι οποίοι με τις ομιλίες τους τόνισαν τους σημαντικούς σταθμούς των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ, την κοινοβουλευτική τους δραστηριότητα, ενώ ανέδειξαν τόσο τα αποτελέσματα της  δραστηριότητας της κυβέρνησης για τα μεγάλα έργα , καθώς και για μικρότερα, αλλά εξ ίσου σημαντικά αναπτυξιακά στη Φθιώτιδα.  Τέλος έθεσαν  τους βασικούς στόχους και  έθεσαν το  διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών. 


Αμέσως μετά το λόγο πήραν ο Παναγιώτης Λάμπρου μέλος της Π.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θάνος Μαντίκος μέλος του συντονιστικού τη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ οι οποίοι παρουσίασαν την κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση στις αρχές του 2015, τα σημαντικά επιτεύγματα της στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης από το 2015 μέχρι σήμερα και τους στόχους για την επόμενη τετραετία. Τέλος προσέγγισαν το μεγάλο πολιτικό ζήτημα της συγκρότησης μιας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας η οποία με προοδευτική στρατηγική θα πραγματοποιήσει τους μεγάλους κοινωνικούς και αναπτυξιακούς μετασχηματισμούς για τη χώρα την επόμενη δεκαετία.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΑΣ

• Αντωνίου Κονδυλία
• Βέττας Δημήτριος
• Καραναστάσης Απόστολος
• Μηλιωρίτσα Ηλέκτρα - Κωνσταντίνα
• Μιχελής Αθανάσιος
• Μωρίκη Μυρτώ
• Σαρακιώτης Ιωάννης

Το εκλογικό κέντρο θα είναι ανοικτό κάθε μέρα - όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για την εκλογική αναμέτρηση της 7η Ιουλίου και να μπούμε με μεγαλύτερη δύναμη στην τελική ευθεία.

Δεν γυρίζουμε πίσω - Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!


Το Γραφείο Τύπου





















Δεν υπάρχουν σχόλια: