Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

      

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
  Αυτή την Τετάρτη η κυβέρνηση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της τρόΐκας ετοιμάζεται να ψηφίσει το τρίτο πακέτο μέτρων.
  Ο, σκληρά αντιλαϊκός προϋπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν πρέπει να  περάσουν, διότι μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο».
  Με την πίεση στη Βουλή αλλά κυρίως με τη ΛΑΪΚΗ ΠΙΕΣΗ στους δρόμους μπορούμε να αποτρέψουμε την ψήφιση των νέων αντικοινωνικών μέτρων.
  Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας θα δείξουν για άλλη μια φορά την εναντίωσή τους στα μέτρα και τα μνημόνια εξαθλίωσης και ταπείνωσης.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο πλευρό του λαού θα δώσει έναν ανυποχώρητο πολιτικό αγώνα με στόχο τη σωτηρία της χώρας και της κοινωνίας.
Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων, καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης που τα προωθεί,  είναι όχι μόνο θέμα πρώτης προτεραιότητας αλλά και  όρος επιβίωσης για όλους και όλες μας. Τώρα που η βαρβαρότητα μάς έχει περικυκλώσει δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη ρήξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ σας καλεί να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ενωτικά και αποφασιστικά, για να μην περάσουν τα μέτρα.
Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε νοικοκυριό που στενάζει από την κρίση στέλνουμε το μήνυμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
΄Ολες και όλοι τις επόμενες ημέρες στους δρόμους, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις που προκηρύχθηκαν το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου.
΄Ολες και όλοι στις συγκεντρώσεις που προκήρυξαν τα πρωτοβάθμια σωματεία Ν. Φθιώτιδας στην πλατεία Διάκου: Τρίτη 11 το πρωΐ και Τετάρτη στις 6 το απόγευμα ( ημέρα ψηφοφορίας στη Βουλή).
‘Η ΕΜΕΙΣ ‘Η ΑΥΤΟΙ !  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Φθιώτιδας

 Δεν υπάρχουν σχόλια: