Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012                                                                           ΣΥΡΙΖΑ
                                                                               ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
                                                                                                 ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Να σταματήσουμε το ποτάμι των βάρβαρων μέτρων
Να ανατρέψουμε την πολιτική τους

Η κυβέρνηση  παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για  απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου,  συνεργάζεται στενά με την τρόικα βάζοντας τα τελευταία κομμάτια στο πάζλ της  μείωσης μισθών και συντάξεων, της  κατάργησης των  εργασιακών δικαιωμάτων, της κατεδάφισης του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου .

Θεωρούμε απόλυτα υποκριτικές τις όποιες πρόσκαιρες αντιδράσεις, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί από το Φεβρουάριο του 2012.

Καλούμε το λαό της Φθιώτιδας σε διαρκή αγώνα για να μη περάσουν τα μέτρα και η κοινωνική βαρβαρότητα που φέρνουν μαζί τους.

Καλούμε το λαό της Φθιώτιδας με τη συμμετοχή του στην αυριανή  απεργία και στη συγκέντρωση στη Λαμία να στείλει μήνυμα ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής.

΄Ολοι μαζί να βάλουμε τέλος στη θεατρική παράσταση που έχουν στήσει η συγκυβέρνηση και η τρόΐκα.

   ΄Ολοι μαζί να ακυρώσουμε τα βάρβαρα μέτρα και να αποτρέψουμε  την οριστική καταστροφή της χώρας.

΄Ολοι μαζί να τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο , δηλαδή με τους αγώνες του σήμερα, αυτούς που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Λαμίας. Το ΕΑΜ και τον ΕΛΛΑΣ, τους αγωνιστές - αντιστασιακούς  και τον ΄Αρη Βελουχιώτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συμμετέχει μαζικά-αγωνιστικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Συντονισμού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ν. Φθ/δας στην πλατεία Διάκου αύριο Πέμπτη  18/10/2012 στις 10.30 πμ.

Συμμετέχει επίσης στην εκδήλωση μνήμης που οργανώνει η Παρέμβαση Πολιτών στο άγαλμα του ΄Αρη Βελουχιώτη στις 12.00 π.μ στην Πλατεία Λαού.
Το γραφείο τύπου
Λαμία 17/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: