Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Τη θεαματική ανατροπή της 6ης Μαϊου, που δημιούργησε νέα δεδομένα, υποχρεώνοντας τα κόμματα του Μνημονίου να θέσουν την επαναδιαπραγμάτευση στο κέντρο των προεκλογικών τους εξαγγελιών και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη, ακολούθησε η πρωτόγνωρη άνοδος των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις 17 Ιουνίου που του δίνει τη δυνατότητα να ασκήσει συνεπή και μαχητική αντιπολίτευση αναχαιτίζοντας τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που επιτάσσει η αντιμνημονιακή πολιτική.
Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που μας στήριξαν, που αντιστάθηκαν στους εκβιασμούς και τα τρομώδη διλήμματα, αναδεικνύοντας το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε δεύτερη δύναμη.
Υποσχόμαστε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Στόχος και προτεραιότητα μας η συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς μαζί με όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν, δίνοντας τους ενεργό ρόλο και λόγο στις εξελίξεις.
Με αυτά τα προτάγματα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Φθιώτιδας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ανοιχτή γενική συνέλευση την Πέμπτη 28-6-2012 στις 8:30 μμ στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου (πάνω από το δημοτικό πάρκινγκ).
Λαμία, 25-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: