Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012Αψήφησαν το χιόνι και το τσουχτερό κρύο οι διαδηλωτές και βγήκαν μαζικά σήμερα το πρωί στη πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα τηςΠρωτοβουλίας του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων ν. Φθιώτιδαςστα πλαίσια της 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας 10-11 Φλεβάρη.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Εκεί επέδωσαν ψήφισμα σε εκπροσώπους της πλειοψηφίας της Περιφ. Αυτοδιοίκησης καλώντας την αιρετή Περιφέρεια να αφήσει την τακτική του Πόντιου Πιλάτου και να πάρει σαφή θέση κατά της κυβέρνησης του μνημονίου που στραγγαλίζει την ΤΑ και το λαό.
Το ραντεβού των συνδικάτων του ν. Φθιώτιδας , των ανέργων, και της νέας γενιάς ανανεώθηκε για την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα.
Νωρίτερα το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας για άλλη μια φορά απέτυχε να πείσει τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖΔεν υπάρχουν σχόλια: