Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Η εμείς ή αυτοί: Αντίσταση - αλληλεγγύη - ανατροπή

Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα όλοι στη συγκέντρωση τηςΠρωτοβουλίας Συντονισμού των Πρωτοβάθμιων Συνδικάτων ν. Φθιώτιδαςστην πλατεία
Ελευθερίας στη Λαμία ώρα 6μμ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Λουκάς Παπαδήμος, που επέλεξαν για «Πρωθυπουργό», το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ (ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ) μετά την παρωδία διαπραγμάτευσης με την άλλη τρόικα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ) παρέδωσαν τη χώρα στην υποδούλωση και έδωσαν για ενέχυρο τους έλληνες πολίτες, ως ομήρους στον άγριο καπιταλισμό των τραπεζιτών-δανειστών-οικονομικών τρομοκρατών. Επιτρέπουν έτσι τον Οικονομικό Έλεγχο της χώρας για να διαχειριστεί την υπό το Αγγλικό δίκαιο χρεοκοπία που προσυπέγραψαν.
Η καταρράκωση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, ο ευτελισμός της δημοκρατίας, το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, δείχνει ότι οι υποτιθέμενοι διαπραγματευτές βρίσκονταν από την ίδια μεριά του τραπεζιού.
Ο αγώνας του λαού αρχίζει να έχει τα πρώτα αποτελέσματα. Η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει κάτω από την λαϊκή κατακραυγή και τα αδιέξοδα που μας οδήγησε η πολιτική της. Ο
πρωθυπουργός δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να συνεχίζει να παραμένει στη θέση του υλοποιώντας μια κατάφορα άδικη και αντικοινωνική πολιτική. Αποτελεί μονόδρομο η παραίτηση του και η προκήρυξη εκλογών.
Τώρα είναι η ώρα του λαού. Τώρα είναι η ώρα της πατριωτικής και δημοκρατικής ενότητας όλων.Να μην αφήσουμε να ολοκληρωθεί το έγκλημα, το πακέτο της χρεοκοπίας δεν θα περάσει.
Απευθυνόμαστε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, που έχουν έμπρακτα αντισταθεί στην πολιτική των μνημονίων, προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας για να αποτρέψουμε την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης και το πακέτο των μέτρων που την συνοδεύουν.
Είναι πια επιτακτική ανάγκη για όλους μας να ανταποκριθούμε στο αίτημα της νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας που έχει διαμορφωθεί εναντίον της ασκούμενης πολιτικής και της κυβέρνησης. Χρειάζεται από κοινού να ενθαρρύνουμε και να στηρίξουμε τους μαζικούς αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας μας. Κινητοποιήσεις που θα μπορέσουν να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική και την κυβέρνηση των ενόχων, ώστε να υπάρξει η μόνη δημοκρατική διέξοδος, οι εκλογές, για να αναδιαμορφωθεί ριζικά ο πολιτικός συσχετισμός σε προοδευτική κατεύθυνση.
Η αντίσταση, η αλληλεγγύη και η διαμόρφωση της ελπίδας για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση πρέπει να είναι η δικιά μας απάντηση στη χώρα μας και προς όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς της Ευρώπης. Απάντηση που θα αντιστοιχεί στη σημασία των ιστορικών εξελίξεων που βιώνουμε και των κοινωνικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων του λαού μας που απειλούνται με συρρίκνωση προς όφελος των δυνάμεων του κεφαλαίου και όσων δημιούργησαν την κρίση.
Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει η χώρα των ανέργων, των εξαθλιωμένων, της κοινωνικής ερήμωσης.

ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: