Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11/2
Προσυγκέντρωση Παρασκευή 10/2, Πλατεία Ελευθερίας, Λαμία στις 11 πμ।
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2
Πλατεία Ελευθερίας,Λαμία στις 6 μμ।

Να ματαιώσουμε σφαγιαστικό πακέτο των πιο αντεργατικών και κατεδαφιστικών μέτρων στην ιστορία της χώρας, που συναποφάσισαν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ακροδεξιάς, η τρόικα και ο ΣΕΒ, τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το δρακόντειο μνημόνιο που τη συνοδεύει.

Όλοι και όλες στους δρόμους!

Να αποτρέψουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της τρικομματικής κυβέρνησης, που καταλύει κάθε ίχνος δημοκρατίας, αφού πάει να περάσει στη βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος, σε ένα μόνο άρθρο και σε μια μόνο ημέρα τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, το δεύτερο μνημόνιο και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, δένοντας μ’ αυτό τον τρόπο χειροπόδαρα για δεκαετίες το λαό και τη χώρα μας.

Όλοι και όλες στους δρόμους!

Να προλάβουμε και να ακυρώσουμε την ισοπέδωση των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών σχέσεων, τις μαζικές απολύσεις, την εκποίηση του δημόσιου και κοινωνικού πλούτου, το ολοκαύτωμα ενός ολόκληρου λαού και την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.

Όλοι και όλες τις επόμενες ημέρες σε απεργίες, καταλήψεις, συγκεντρώσεις για να διώξουμε την τρόικα, την κυβέρνηση που την υπηρετεί και τις σφαγιαστικές για το λαό και τη χώρα πολιτικές τους.

  • ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
  • ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
  • ΄Η ΕΜΕΙΣ ΄Η ΑΥΤΟΙ!
  • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: