Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Καταγγελία ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Στις 24/11/2008 η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μας έδειξε για άλλη μια φόρα τα δημοκρατικά της φρονήματα, επιτιθέμενη για πολλοστή φορά σε φοιτητές της ΑΡ.ΕΝ και της ΠΚΣ , τραυματίζοντας μάλιστα 2 εξ αυτών.

Το περιστατικό αυτό δείχνει την προσπάθεια της ΔΑΠ να πνίξει την πολιτική έκφραση των αριστερών παρατάξεων και είναι προφανές ότι αυτή η πολιτική ακολουθείται σε όλες τις σχολές τις χώρας υπό την καθοδήγηση της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. Η ΟΝΝΕΔ μπροστά στον «κίνδυνο» ξεσπάσματος ενός νέου γύρου φοιτητικού κινήματος προσπαθεί από τώρα να «καθαρίσει» το έδαφος από ενοχλητικές για τα κυβερνητικά σχέδια φωνές, και γι’ αυτό δε διστάζει να επιστρέψει σε εποχές Καλαμπόκα δηλαδή στην βία και στην τρομοκρατία των πολιτικών «αντιπάλων» της.

Καταγγέλλουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία συστηματικά προσπαθεί να καταλύσει την δημοκρατία και να επαναφέρει την χούντα μέσα στο ΤΕΙ, αφού όπως και οι ίδιοι ομολογούν το θεωρούν τσιφλίκι τους!

Το φοιτητικό κίνημα από το πολυτεχνείο και μετά έχει κερδίσει με τους αγώνες του την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και είμαστε διατεθειμένοι να προασπίσουμε αυτά τα αγαθά με κάθε τίμημα απέναντι στην ΔΑΠ που λειτουργεί ως μακρύ χέρι του κατασταλτικού μηχανισμού της κυβέρνησης.

Είναι εμφανές ότι τώρα που το πρώτο θέμα συζήτησης στους φοιτητές και στους καθηγητές είναι το ζήτημα των ΚΕΣ και η κλιμάκωση των αγώνων ,η ΔΑΠ προσπαθεί με τις γνωστές της «πολιτικές μεθόδους» να αποπροσανατολίσει τους σπουδαστές , για να αποτραπούν ριζοσπαστικές αποφάσεις από τον σύλλογο των σπουδαστών.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν παρών ο Πρόεδρος του ΤΕΙ και ο προϊστάμενος Πληροφορικής από τους οποίους και απαιτούμε να καταγγείλουν ανοιχτά την τρομοκρατία που ασκεί η ΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: